Το αυτοκίνητο των ονείρων σας βρίσκεται μόλις μερικά κλικ από εσάς!

:
:

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΣΗ

 

Διαθέτουμε απίθανη ποικιλία αυτοκινήτων

για όλες σας τις ανάγκες

sparkcar.gr

Μια εταιρία με μεγάλο πάθος για τα αυτοκίνητα. Κύριος στόχος της είναι η άμεση και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Παρέχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και κρατάει πάντα τον στόλο της ενήμερο. Προσθέτει συνέχεια νέα οχήματα καθώς και τοποθεσίες παραλαβής/επιστροφής για να μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 • 20

  Συνολικά Αυτοκίνητα

  Ο στόλος μας μεγαλώνει διαρκώς

 • 984

  Ικανοποιημένοι Πελάτες

  Κανένας δεν φεύγει από την sparkcar ανικανοποίητος

 • 10000

  Συνολικά Χιλιόμετρα

  Τι να πούμε, στους πελάτες μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουν με τα αυτοκίνητα μας

 • 4

  Σημεία Παραλαβής/Επιστροφής

  Συνεχώς προσθέτουμε νεα σημεία για να ικανοποιήσςουμε όλους μας τους πελάτες

Γραφτείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και απίστευτες προσφορές

Χρησιμες Πληροφοριες

Ψαχνετε για απαντησεις?

Ελάχιστο όριο ηλικίας για κατόχους πιστωτικών καρτών 21 χρόνια και μη κατόχους 23 χρόνια για αυτοκίνητα των κατηγοριών A, A1, B, B1, C, C1. Για υπόλοιπες κατηγορίες ελάχιστο όριο 25 χρόνια.
Ο οδηγός πρέπει να έχει άδεια οδήγησης που να ισχύει και να έχει εκδοθεί πριν από 1 χρόνο τουλάχιστον.
Μια μέρα (24 ώρες). Κάθε επιπλέoν ώρα θα επιβαρύνεται με 1/5 της κανονικής ημερήσιας τιμής. Πέραν των 3 ωρών χρεώνεται μια επιπλέον ημέρα.
Πληρώνονται από τον μισθωτή.
Όλα τα πρόστιμα και διοικητές ποινές επιβαρύνουν τον μισθωτή.
Οι τιμές μίσθωσης περιλαμβάνουν τις παρακάτω καλύψεις: α) θάνατο η σωματικές βλάβες τρίτων, β) υλικές ζημιές τρίτων, γ) ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έναντι πυρκαγιάς. Η παραπάνω ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και ο μισθωτής ευθύνεται μέχρι και την αγοραστική αξία του αυτοκινήτου κατά το χρόνο του ατυχήματος.
a) Δωρεάν εντός των σταθμών της Spark Car. β) Δωρεάν εκτός των σταθμών της Spark Car αλλα εντός των ορίων των πόλεων όπου βρίσκονται αυτοί οι σταθμοί. γ) Εκτός ορίων των πόλεων ο μισθωτής χρεώνεται για την κατηγορία ???, ???, ??? με 0,60 € ανά χιλιόμετρο και 0,40 € για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Η Spark Car διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τύπο του αυτοκινήτου σε ειδικές περιπτώσεις.
Όλο το 24ωρο
Οι όροι και οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
α) Ακύρωση Κράτησης την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε (πριν τα μεσάνυχτα). -- Καμία χρέωση. Σας επιστρέφεται το συνολικό ποσό ενοικίασης β) Ακύρωση Κράτησης έως 3 ημέρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου. -- Θα εφαρμοστεί χρέωση ακύρωσης €50 και το υπόλοιπο ποσό της ενοικίασης θα σας επιστραφεί. γ) Aκύρωση Κράτησης σε διάστημα 3 ημερών πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου. -- Θα εφαρμοστεί συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης, το οποίο θα αντιστοιχεί στη μέση τιμή 3ήμερης ενοικίασης με βάση την κράτησή σας. Αν η ενοικίαση είναι μικρότερη των 3 ημερών, τότε το συνολικό ποσό της ενοικίασης θα κρατηθεί ως αποζημίωση. δ) Ακύρωση Κράτησης την ίδια μέρα με την ημερομηνία παραλαβής του αυτοκινήτου ή Μη ακύρωση κράτησης και μη παραλαβή αυτοκινήτου. -- Δε θα πραγματοποιηθεί καμία επιστροφή χρημάτων και το συνολικό ποσό της ενοικίασης θα κρατηθεί ως αποζημίωση. Μπορείτε να ακυρώσετε μια κράτηση εύκολα καλώντας στα τηλ.: +30 6973409319, +30 6955985800 ή στέλνωντας e-mail στο info@sparkcar.gr
Στην περίπτωση που η Σύμβαση αποτελεί «εξ αποστάσεως σύμβαση» ή «σύμβαση εκτός καταστήματος», κατά τα οριζόμενα στον Ν. 2251/1994, το δικαίωμα υπαναχώρησης του ως άνω Νόμου δεν ισχύει μετά την παροχή των συμφωνημένων Υπηρεσιών. Ειδικότερα, ο Μισθωτής ρητά συμφωνεί στην εκτέλεση της παρούσας σύμβασης (ήτοι της ενικοίασης του αυτοκινήτου) πριν την πάροδο του χρονικού διαστήματος, κατά το οποίο δικαιούται να υπαναχωρήσει κατά τα οριζόμενα στον Ν. 2251/1994 και αναγνωρίζει ότι θα απολέσει το δικαίωμά του, τις υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως, ήτοι μόλις παραλάβει το αυτοκίνητο οπου και ξεκινάει η μίσθωση.
Η Spark Car δύναται για λόγους ανωτέρας βίας, γεωπολιτικών αναταραχών, φυσικών καταστροφών και αλλους εξωγενείς παράγωντες όπως για παράδειγμα τρομοκρατικές ενέργιες να μην παρέχει τις συμφωνηθέντες υπηρεσίες. Δεσμεύετε για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των μισθωτών. Σε περιπτωση αδυναμίας παροχής υπηρεσιών θα επιστρέφετε όλο το ποσό που καταβλήθηκε κατα την κατάρτηση της βραχυχρόνιας μισθωσης αυτοκινήτου απο την Spark Car.