Επικοινωνία


Στείλε Μήνυμα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

Πολιτικές - Όροι Και Προϋποθέσεις

Ηλικία Οδηγού
Ελάχιστο όριο ηλικίας για κατόχους πιστωτικών καρτών 21 χρόνια και μη κατόχους 23 χρόνια για αυτοκίνητα των κατηγοριών A, A1, B, B1, C, C1. Για υπόλοιπες κατηγορίες ελάχιστο όριο 25 χρόνια.
Πολιτική Μη Παροχής Υπηρεσιών
Η Spark Car δύναται για λόγους ανωτέρας βίας, γεωπολιτικών αναταραχών, φυσικών καταστροφών και αλλους εξωγενείς παράγωντες όπως για παράδειγμα τρομοκρατικές ενέργιες να μην παρέχει τις συμφωνηθέντες υπηρεσίες. Δεσμεύετε για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των μισθωτών. Σε περιπτωση αδυναμίας παροχής υπηρεσιών θα επιστρέφετε όλο το ποσό που καταβλήθηκε κατα την κατάρτηση της βραχυχρόνιας μισθωσης αυτοκινήτου απο την Spark Car.
Πολιτική Υπαναχώρησης
Στην περίπτωση που η Σύμβαση αποτελεί «εξ αποστάσεως σύμβαση» ή «σύμβαση εκτός καταστήματος», κατά τα οριζόμενα στον Ν. 2251/1994, το δικαίωμα υπαναχώρησης του ως άνω Νόμου δεν ισχύει μετά την παροχή των συμφωνημένων Υπηρεσιών. Ειδικότερα, ο Μισθωτής ρητά συμφωνεί στην εκτέλεση της παρούσας σύμβασης (ήτοι της ενικοίασης του αυτοκινήτου) πριν την πάροδο του χρονικού διαστήματος, κατά το οποίο δικαιούται να υπαναχωρήσει κατά τα οριζόμενα στον Ν. 2251/1994 και αναγνωρίζει ότι θα απολέσει το δικαίωμά του, τις υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως, ήτοι μόλις παραλάβει το αυτοκίνητο οπου και ξεκινάει η μίσθωση.
Πολιτική Ακύρωσης
α) Ακύρωση Κράτησης την ίδια μέρα που πραγματοποιήθηκε (πριν τα μεσάνυχτα). -- Καμία χρέωση. Σας επιστρέφεται το συνολικό ποσό ενοικίασης.
β) Ακύρωση Κράτησης έως 3 ημέρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου. -- Θα εφαρμοστεί χρέωση ακύρωσης €50 και το υπόλοιπο ποσό της ενοικίασης θα σας επιστραφεί.
γ) Aκύρωση Κράτησης σε διάστημα 3 ημερών πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου. -- Θα εφαρμοστεί συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης, το οποίο θα αντιστοιχεί στη μέση τιμή 3ήμερης ενοικίασης με βάση την κράτησή σας. Αν η ενοικίαση είναι μικρότερη των 3 ημερών, τότε το συνολικό ποσό της ενοικίασης θα κρατηθεί ως αποζημίωση.
δ) Ακύρωση Κράτησης την ίδια μέρα με την ημερομηνία παραλαβής του αυτοκινήτου ή Μη ακύρωση κράτησης και μη παραλαβή αυτοκινήτου. -- Δε θα πραγματοποιηθεί καμία επιστροφή χρημάτων και το συνολικό ποσό της ενοικίασης θα κρατηθεί ως αποζημίωση.
Μπορείτε να ακυρώσετε μια κράτηση εύκολα καλώντας στα τηλ.: +30 6973409319, +30 6955985800 ή στέλνωντας e-mail στο info@sparkcar.gr